Levensmiddelen:

Onze winkel heeft een ruime keuze in A-merken en huismerken o.a. het Spar huismerk, Gwoon en Oké. Wij hebben ook regionale producten.

Aardappelen, groenten en fruit:

Wij verkopen allerhande verse groenten en fruit, die wij dagelijks vers geleverd krijgen van onze groenteboer. Deze zorgt niet alleen voor het lekkerste fruit, mooie groenten, zoveel mogelijk van het seizoen, maar ook voor vers gesneden groenten.  Wij kiezen altijd voor kwaliteit, wij verkopen zoveel mogelijk Nederlandse producten.

Voorverpakt vers vlees:

U vind bij ons de meest voorkomende soorten vlees, ook vegetarische producten.

Gesneden vleeswaren:

Er is een uitgebreid assortiment fijne vleeswaren van hoge kwaliteit.

Verse zuivel:

Uiteraard kunt u bij ons terecht voor de meest gangbare zuivelproducten.

Verpakte kaas:

Wij hebben een ruime keuze verpakte kaas, zowel in stukken als in gesneden kaas. 

Brood komt van broodbakkerij Koenen:

Deze bakker brengt ieder dag vers gebakken brood en broodjes. o.a. volkoren-, bruin-, witbrood maar ook spelt, desem, lactosevrij, zoutarm, koolhydraatarm, vezelrijk en glutenvrij. Natuurlijk ook feest broden o.a. kerststol, paasbrood en geboorte wegge. Als u brood wil reserveren is dat geen probleem, vraag naar de mogelijkheden in de winkel of bel ons.

Gebak komt van banketbakkerij Jansen de Koning (Heerlijk & Heerlijk):

Op bestelling (voor 15.00 uur) kunnen wij top kwaliteit gebak leveren, zoals slagroomtaart, vlaai, petit fours, slagroom gebak, kindertaart, fototaart en nog veel meer.

Bake-off:

Wij bakken in onze winkel diverse harde broodjes, stokbroden, saucijzenbroodjes,  croissants, koeken en nog veel meer. Dit zijn aanraders voor een top ontbijt iedere dag. Wilt u een groter aantal broodjes bestellen, geen probleem wij leggen ze graag voor u apart.

Specialiteiten:

Wij bakken vanaf september regelmatig ambachtelijke oliebollen en appelbeignets. Dit doen we meer als 25 jaar.

Goudse stroopwafels bakken wij ook regelmatig, dit doen we al meer als 20 jaar.

Levensmiddelen manden, wijnpakketten, kerstpakketten en nog veel meer cadeau mogelijkheden kunnen wij verzorgen.

Drogist:

Wij zijn in het bezit van het (assistent) drogist diploma's. Wij verkopen AV (algemeen verkoop) en UAD (uitsluiten apotheek en drogist) zelfzorg geneesmiddelen.

Non-food:

Voor de non-food werken wij samen met Sorbo deze levert het complete assortiment o.a. haarmode, panty's, schoonmaak hulpmiddelen, wenskaarten en nog veel     meer. Wij hebben een ruim assortiment lectuur en dagbladen.

Bloemen en Planten:

Wij werken samen met Ilse Bargeman Bloemen, zij maakt o.a. voor ons boeketten voor een verjaardagen, jubileum, huwelijk, herdenken, begrafenis, crematie en nog veel meer, vraag in de winkel naar de mogelijkheden.