Service

Feest: Wij kunnen er voor zorgen dat er gekoelde dranken en alles wat u verder nodig heeft voor een geslaagd feest klaar staat. Verpakkingen die nog gesloten zijn kunnen retour genomen worden in overleg.

Kantine: Wij kunnen ook uw bedrijf/sport kantine aanvullen met bulk goederen.

Postnl.nl: Wij zijn al meer als 28 jaar verkooppunt van http://www.postnl.nl/. U kunt bij ons al uw postzegels kopen, het versturen en ophalen van uw pakketten (ook voor pakje gemak), aangetekende post versturen.

Pinnen: Wilt u extra geld pinnen geen probleem, vraag bij de kassa (op=op).  Nu ook mogelijk om aan huis te pinnen. Bij aankoop van uw boodschappen is extra geld pinnen gratis, bij alleen geld pinnen komen er €0,50 kosten bij.

Geldservice: Door de gewijzigde omstandigheden accepteren wij geen biljetten van €100/€200/€500. Spaart u euromunten of heeft u euromunten door een collecte of iets dergelijks, wij wisselen ze graag voor u om.

Op rekening: Het is mogelijk voor bedrijven en verenigingen hun boodschappen op rekening te zetten, de factuur wordt dan per mail verzonden.

Cadeaupakketten: Wij kunnen diverse soorten pakketten voor u maken o.a. Kerstpakket, Sinterklaas pakket, fruitschalen, wijnpakket, bierpakket, enz, enz.  

Cadeaubonnen: Een cadeaubon is leuk om te krijgen en leuk om te geven, voor hem en haar. De volgende cadeaubonnen hebben wij; VVV cadeaucard (nieuw), VVV dinercheque, VVV lekkerweg,  restaurantcadeau, nationale tijdschriftenbon, boekenbon, saunabon, bol.combon, fashioncheque,  nationale bioscoopbon, podium cadeaukaart, your gift en onze eigen cadeaubon.

Telefoonkaarten: We hebben een ruime keuze in telefoon prepaid kaarten en paysafe kaarten.

Stomerij: Wij werken samen met http://stomerij.nl/ uw stoomgoed voor dinsdag gebracht is donderdag terug, voor donderdag gebracht is dinsdag terug. Vraag in de winkel naar de mogelijkheden.

Schoenreparatie: Vanaf 18 november kunt u bij ons terecht voor schoenreparatie en ruitersportlaarzen reparatie, vraag naar de mogelijkheden in de winkel. Wij werken hier voor samen met http://www.schoenreparatie-regeling.nl/.

Maaltijd service: Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment kant en klaar maaltijden, in de winkel ligt een folder.

Op haal punt. Vindt u het lastig om boodschappen te doen dan kunt u uw boodschappen briefje door mailen dan zorgen wij er voor dat deze klaar staan op een vooraf besproken tijd.

Luier-/incontinentiezakken: Wij zijn uitgifte punt van deze plastic zakken in Halle .

Afval inzamelpunt: Bij ons kunt u terecht voor kleine elektrische apparaten, spaarlampen (geen TL), batterijen, plantaardige olie en dierlijk vetten. 

Openbaar vervoer: Bij ons in de winkel ligt het ritten schema van de buurtbus tevens verkopen wij de (anonieme) OV-chipkaart  (wij zijn geen oplaadpunt) en ook de bustickets.

Oliebollen: Wij bakken al 25 jaar ambachtelijke oliebollen.

Stroopwafels: Wij bakken al 20 jaar Goudse stroopwafels.